Derfor går kundene våre til skyen nå

john-towner-p-rN-n6Miag-unsplash

Store, økonomiske besparelser er kanskje den viktigste grunnen til at mange selskaper flytter Oracle-systemer til skyen. På toppen får man fleksibilitet i forhold til kapasitet og nye muligheter til å koble seg til andre IT-løsninger.

Skrevet av: Frank Vikingstad, VP International i SYSCO
 

«Derfor går kundene våre til skyen nå.» Det er tittelen på Frank Vikingstads presentasjon med gode grunner til å flytte Oracle-databaser fra egne serverrom (såkalt on-premise eller on-prem) til skyen. 

– Det er jo en rar tittel. Virksomheter har jo drevet og flyttet til skyen i lang tid, men det er først i det siste at flytting av Oracles teknologi til skyen virkelig har skutt fart, sier Vikingstad, VP International i SYSCO.

Med Interconnect, den nye koblingen mellom Oracle Cloud og Microsoft Azure, er det blitt mange flere grunner for å flytte selskapets Oracle-databaser til skyen

Men med Interconnect, den nye koblingen mellom Oracle Cloud og Microsoft Azure, er det blitt mange flere grunner for å flytte selskapets Oracle-databaser til skyen. Det nye, tette samarbeidet mellom Microsoft og Oracle løser et behov som kundene har hatt i mange år. Interconnect gjør det mulig å sette opp en mer moderne IT-arkitektur slik at du kan utnytte dine verdifulle data til å utvikle moderne applikasjoner for fremtiden. Microsoft og Oracle gir felles support, og samtidig kan du spare store kostnader både til lisenser og maskinvare.

Se videoen der Frank Vikingstad forteller hvorfor virksomhetene flytter sine Oracle-databaser til skyen nå.

I mars ble det kjent at Zoom, til manges overraskelse, valgte Oracle for sin ekspansjon i skyen

Videokonferanseselskapet trengte akutt å øke kapasiteten i forbindelse med koronakrisen. Med Oracle fikk Zoom industriledende sikkerhet kombinert med førsteklasses ytelse.

Vikingstad understreker at man vanligvis tjener mye på å flytte fra on-prem til skyen. For å lette prosessen med en overgang til skyen har SYSCO bygget en «cloud lift and shift»-fabrikk. 

– Vi har laget en modell som gjør det enkelt for kundene å flytte til skyen. Den omfatter en gjennomgang og skytilpasning av dagens infrastruktur og inkluderer blant annet:

  • Analyse av nåværende arkitektur og lisensavtaler.
  • Design av skyarkitektur.
  • Etablering av Oracle Cloud-konto og -miljø.
  • Full oversikt over kostnadene i Oracle Cloud

– Kort sagt: God teknologi gir god økonomi, slutter Vikingstad. 

Les mer om Interconnect og hvordan SYSCO får Oracle og Microsoft til å spille på lag

Book et møte med Frank Vikingstad for en gjennomgang av hvordan SYSCO kan bistå din virksomhet i å ta Oracle til skyen:

BOOK ET MØTE MED FRANK

Se video og lær om de tre områdene du må tenke på når du flytter Oracle-databaser til skyen.

SE VIDEO ELLER LAST NED PDF