La SYSCO gjøre jobben: Øk ytelsen og spar penger på dine Oracle-systemer

Oracle-SYSCO

Med SYSCO får du den beste Oracle-infrastrukturen. Med det reduserer du risiko, trygger dine data og sikrer at systemene er klare for morgendagen. I tillegg reduseres lisenskostnadene.

Skrevet av: Frank Vikingstad, VP International i SYSCO

Helt siden starten i 2004 har Oracles teknologi og løsninger, som databaseplattformer og Oracle Infrastructure, vært et helt sentralt forretningsområde for SYSCO.

Hele tiden har vi utviklet vår Oracle-kompetanse. Samtidig har vi lært oss og blitt spesialister på ny teknologi og nye Oracle-løsninger.

Med base i Oracle-teknologien har målet vårt vært å skape suksesshistorier for våre kunder med utgangspunkt i digitalisering og digital transformasjon.

De digitale suksesshistoriene har vi skapt i tett samarbeid med våre kunder. En av dem er Agder Energi som hadde en liste med krav for sitt Oracle-miljø:

 • Stabil drift
 • Økt sikkerhet
 • Skalerbarhet
 • Forutsigbarhet for de kommende årene

SYSCO tok utfordringen fra Agder Energi og leverte på tid, kost og til meget god kvalitet.

Her kan du lese mer om hvordan SYSCO jobbet med Agder Energi og gevinstene energiselskapet kunne høste >Satset på ODA

Da Oracle kjøpte Sun i 2009, bestemte vi oss å investere mye i kompetanse på Oracle Engineered Systems (teknologien som fra Sun-oppkjøpet). Vi tok en ledende posisjon på Oracle ExaData og Oracle Database Appliance i det nordiske markedet gjennom å gi råd, selge, implementere og støtte disse nye Oracle-teknologiene.

Denne satsingen gjorde at SYSCO bare noen få måneder etter oppkjøpet, ble den første spesialiserte Oracle Database-partneren i Norge og den første Specialized Oracle Exadata- og Database Appliance-partneren i Norden.

En konsolidert Oracle Database Platform (ODP) har en rekke fordeler i forhold til en generisk serverløsning med ekstern lagring. Særlig for kunder med høye krav til:

 • Oppetid og driftsstabilitet
 • Disaster recovery med failover
 • Redusert driftsrisiko ved oppgraderinger

I tillegg gir ODP lavere IT-kostnader gjennom riktigere lisensiering, lavere administrasjons- og driftskostnader og redusert kompleksitet.

ProFundo er en av virksomhetene som har erfart ovenstående og nytt godt av SYSCOs Oracle-kompteanse. ProFundo hjelper frivillige organisasjoner med å samle inn penger og holde styr på medlemmene. For vel ett år siden var virksomheten på utkikk etter en ny partner med spesialkompetanse på Oracle, som kunne rådgi, analysere og gi support.

ProFundos Oracle-databaser med tilhørende systemer og maskiner nærmet seg også «end of life». Derfor måtte den nye Oracle-partneren i tillegg kunne gi anbefalinger rundt oppgradering av dagens Oracle-løsning og levere en ny løsning som var skalerbar og som ProFundo kunne vokse de neste fem årene.

Jeg er overrasket over hvor raskt vi får svar og hjelp fra SYSCO, sier Odd Erik Rossevatn i ProFundo.

ProFundo sikrer det det økonomiske fundamentet for frivillige organisasjoner. SYSCO hjelper ProFundo med det teknologien som gjør det mulig.

Her kan du lese mer om suksesshistorien hos ProFundo >

Virksomheter som har konsolidert sine databaser til én integrert database, for eksempel en optimalisert Oracle Exadata-plattform eller Oracle Database Appliance-plattform får:

 • Meget god ytelse på sine databaser
 • Mange nyttige integrerte funksjoner i maskinvare og programvare, som gjør at databasen er stabil og gir høyere ytelse
 • Redusert CPU-behov som gir lavere lisenskostnader
 • En høytilgjengelig, robust og sikker løsning som er enkel å skalere og utvide med mere kapasitet og ytelse.
 • En stabil plattform som er enkel å drifte og vedlikeholde, som betyr at det trengs færre interne driftsressurser
 • Reduserte kostnader til strøm, kjøling, plassbehov i datasenteret
 • Én leverandør som tar ansvar for hele løsningen, og ett kontaktpunkt for support og hjelp. 

Ønsker du en uforpliktende prat med oss rundt dette?

KONTAKT FRANK