Vellykket Oracle- & Microsoft skyløft for dansk forsikringsselskap

Lokal Forsikring_SYSCO_ORACLE

SYSCO og MB Solutions løftet Lokal Forsikring over på en moderne skyplattform for fremtiden. Det har også gitt store kostnadsbesparelser.

Skrevet av: Frank Vikingstad, VP International i SYSCO

Lokal Forsikring er et Dansk forsikringsselskap med hovedkontor i Næstved. For å kunne yte maksimal service i et konkurranseutsatt marked må de 80 ansatte ha tilgang til optimale IT-systemer, basert på en moderne, fleksibel og skalerbar IT-infrastruktur.


Behov for skalerbar infrastruktur

Lokal Forsikring så at de hadde behov for en mer skalerbar infrastruktur, samt muligheten til å kunne prøve ut ideer og løsninger raskere uten for store utgifter. Dette var ikke mulig i den gamle IT-infrastrukturen. Derfor bestemte forsikringsselskapet seg for å flytte hele infrastrukturen til Oracle Cloud og Microsoft Azure.

Oracle- & Microsoft-sky halverte IT-kostnaden

Lokal Forsikring gikk i dialog med SYSCO og MB Solutions, som sammen med Lokal Forsikrings IT-avdeling, migrerte løsningen fra det lokale hosting-senteret til Oracle & Microsoft Azure Public Cloud. I tillegg moderniserte de løsningene betydelig. Alt i henhold til budsjett og tidsramme.

Migreringen har resultert i at Lokal Forsikring har en kombinasjon av Oracle Cloud og Microsoft Azure. Løsningen har gitt en årlig kostnadsbesparelse på 35-45% på IT-infrastruktur.

Gjennom et fantastisk samarbeid har SYSCO & MB Solutions gjennomført og lyktes med modernisering og løfte av IT-infrastruktur opp i skyen. Kombinasjonen av Oracle Cloud og Microsoft Azure fungerer optimalt.
Thomas Andersson, Leder for IT- & Forretningsutvikling i Lokal Forsikring

Les saken: SYSCO får Oracle og Microsoft til å spille på lag >

Moderniseringen har ført til at Lokal Forsikring har optimalisert integrasjonen mellom sine plattformer. De har blant annet fått en betydelig ytelsesoptimalisering på  forsikringssystemet og de har redusert arbeidstiden fra fem til to dager på viktige forsikringstjenester.

SYSCO har også levert løsningen for overvåkning av databaser. Løsningen både overvåker og løser feil før de skjer ved at den oppdager alarmer og sørger for preventivt vedlikehold av databaseplattformen.

Les om drift og overvåkningstjenester i SYSCO her >

Skyløftet gir Lokal Forsikring bedre ytelse, en enklere implementering av nye miljøer - og utviklingsmiljøer i samsvar med GDPR-reglene.
Thomas Andersson, Lokal Forsikring

I tillegg til kostnadsbesparelser har moderniseringen av IT-infrastrukturen tilgjengeliggjort IT-løsningene for Lokal Forsikrings ansatte døgnet rundt og alle dager i året. Når har de tilgang til IT-tjenester og systemer på alle enheter, overalt og til enhver tid.

Forutsetningen for det vellykkede IT-prosjektet har vært et godt samarbeid mellom SYSCO, MB Solutions og Lokal Forsikrings IT-avdeling og at integrasjonen mellom Oracle Cloud og Microsoft Azure fungerer perfekt.

Gjennom det gode samarbeidet har SYSCO og MB Solutions vist at de absolutt kan håndtere hele skymigrasjonsprosessen
Thomas Andersson, Lokal Forsikring

Les om SYSCO's superdyktige konsulenter>

Ønsker du en uforpliktende prat med oss om denne løsningen?

 

KONTAKT FRANK