Ordbok mot IT-Fuzz

SYSCO-teknologi-energi-ordbok-1

Vi har laget en ordbok med forklaringer på en rekke begreper og ord innen teknologi og energi. Hvorfor, og hva har dette med «fuzz fighting» å gjøre?

Skrevet av: Redaksjonen

SYSCOs visjon er å bli et sagnomsust selskap for tech-hoder og energiselskaper i Norden. Med dyp bransjekunnskap og teknologiske superkrefter snur vi komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier, effektivt og uten fuzz.

Har du noen gang irritert deg over alle trebokstavsforkortelsene innenfor teknologi? Stadig nye, eller for deg ukjente ord og uttrykk det er vanskelig å forstå? Fuzz! Du er ikke alene. Aktører i IT-bransjen forvirrer ofte kundene med konseptskisser, «rørleggertegninger», komplekse plattformbudskap og TBF’er.....unnskyld, trebokstavsforkortelser. Dette er noe vi i SYSCO ønsker å gjøre noe med. Vi vil tilby lettbente løsninger med tydelige verdibudskap og rask vei for kundene fra problem til løsning.

«Fuzz Fighters» er en av SYSCOs verdier. Vi er problemløsere. Vi løser floker, er enkle å jobbe med og finner smarte løsninger på komplekse problemer. På den måten hjelper vi hverandre i hverdagen og vi løser kundenes IT-fuzz.

For å bekjempe fuzz har vi laget en ordbok med relevante ord og uttrykk innenfor teknologi og energi. Her finner du en oversikt med normale forklaringer på utvalgte «greske» begreper sammen med en kort beskrivelse av hva SYSCO gjør på de aktuelle områdene.

Bakgrunnsinformasjonen i ordboken er blant annet hentet fra Energi Norge, Wikipedia, SNL (Store norske leksikon) og NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat) – i tillegg til kompetanse fra våre teknologiske superhelter, som vi kaller våre ansatte.

Vi håper du finner ordboken hjelpsom, og at den kan redusere noe av IT-fuzzet i hverdagen din.

Gå til SYSCO teknologi- og energiordbok >

Finner du ikke ordet du leter etter? Send oss gjerne tips til ord du mener vi burde skrive om >