ProFundo hjelper frivillige organisasjoner å gjøre verden bedre. SYSCO hjelper ProFundo

profundo-sysco-

ProFundo hjelper frivillige organisasjoner med å samle inn penger og holde styr på medlemmene. SYSCO hjelper ProFundo med teknologien som gjør det mulig.

Skrevet av: Frank Vikingstad, VP International i SYSCO
 

ProFundo har som mål å levere de beste løsningene for frivillige organisasjonenes behov innen innsamling av gaver, medlemshåndtering, kommunikasjon, regnskap, abonnement, arrangement og salg.

Den skybaserte applikasjonen ProFundo CRM hjelper de frivillige organisasjonene med å holde god kontroll på medlemmer og givere, både på inntektsstrømmen og kommunikasjonen. Hver dag passerer 2,7 millioner kroner gjennom ProFundos løsninger. Det tilsvarer om lag én milliard kroner i året, penger som bidrar til å gjøre verden bedre.

Den kristiansandsbaserte bedriften drifter også databaser og leverer systemløsninger for større og mindre organisasjoner, mens SYSCO hjelper ProFundo med teknologien som ligger i bunnen for tjenestene ut til de frivillige organisasjonene.

Trengte ny partner

For cirka ett år siden var ProFundo på utkikk etter en ny partner med spesialkompetanse på Oracle, som kunne rådgi, analysere og gi support.

ProFundo sine Oracle-databaser med tilhørende systemer og maskiner nærmet seg også «end of life». Den nye Oracle-partneren måtte kunne gi anbefalinger rundt oppgradering av dagens Oracle-løsning, samt levere en ny løsning som var skalerbar og som ProFundo kunne vokse med de neste fem årene.

SYSCO ble valgt som ny partner. Og ProFundo har fått oppgradert sine Oracle-databaser, migrert gammel maskinvare og programvare til en ny, konsolidert og optimalisert Oracle Database Appliance X7-2 løsning. Den ivaretar samtidig backup og rask gjenoppretting etter eventuelle katastrofer.

SYSCO er Norges ledende Oracle-ekspert og har lang erfaring med og dyptgående kompetanse på Oracle-databaser og tilhørende teknologi >

Raskere, bedre og for fremtiden

Vi har fått en Oracle-løsning som er raskere, har bedre ytelse og gir oss flere muligheter. Vi har også fått tilgang til ny teknologi, som vi ikke hadde tidligere, sier Odd Erik Rossevatn i ProFundo.

Odd Erik Rossevatn-profundo

Odd Erik Rossevatn, ProFundo

Rossevatn forteller at det nye systemet har vært i drift siden februar 2020 og fungerer veldig bra. Oppgradering til Enterprise-versjon har også gitt nye muligheter for analyse, optimaliseringer og en enda enklere drift.

Hvordan har det vært å jobbe med SYSCO?

SYSCO er flinke. Jeg er veldig fornøyd med hjelpen vi har fått.

– Det oppstår alltid uforutsette ting i en prosess og migrering som ProFundo har vært gjennom, men når vi kommer borti problemer, så får vi raskt svar og løsninger. 

Noen ganger er jeg overrasket over hvor raskt vi får hjelp og svar.

– Vi har fått gode svar på det vi har lurt på, svarer Rossevatn.

Han trekker også frem fordelen med å ha faste konsulenter som jobber med ProFundo:

– Da slipper man å gjenta problemet til stadig nye folk. «Våre» konsulenter i SYSCO kjenner oss, systemene vi bruker og prosessene våre.

La SYSCO passe på dataene dine døgnet rundt, mens du gjør andre ting. Les om vår dataovervåkningstjeneste her >

 

Utfordring

Trengte en ny Oracle-partner med kompetanse og erfaring, som kunne drifte dagens Oracle-plattform og samtidig løfte ProFundo over på ny og moderne Oracle-teknologi.

Dagens Oracle databaser med tilhørende systemer og maskinvare nærmet seg «end of life».

Løsning

Oppgradering av dagens Oracle-plattform til ny, konsolidert og optimalisert Oracle Database Appliance X7-2 løsning.

Resultat

Oppgraderingen har gitt ProFundo en Oracle-plattform som muliggjør vekst og innovasjon de neste årene. Den nye plattformen er raskere, mer fleksibel og enklere å drifte. Samtidig har ProFundo fått en solid backup- og disaster recovery-løsning samt et eget testmiljø. Oppgradering til Enterprise-versjon har også gitt nye muligheter for analyse, optimaliseringer og tilgang til ny teknologi.

Dette har SYSCO levert:

Konsulenttjenester: Hubro supportavtale. Oppsett, konfigurering og migrering av Oracle til Oracle database Appliance X7-2 Medium med en disaster recovery løsning.

 

Produkter: Oracle Database Enterprise Edition, Oracle Diagnostics Pack Option, Oracle Tuning Pack Option og Oracle Database Appliance X7-2 Medium.

 

Ønsker du en uforpliktende prat med oss rundt denne løsningen?

BOOK ET MØTE MED FRANK
 

KONTAKT OSS OM ORACLE