SYSCO-logoen peker mot digitale suksesshistorier

SYSCO-logo

I SYSCO snur vi komplekse IT-utfordringer til digitale suk­sess­his­to­ri­er. Det er den enkle forklaringen på hvorfor logoen vår snudd. Bli bedre kjent med SYSCO og vår visuelle profil.

Skrevet av: Redaksjonen

I februar 2020 lanserte vi SYSCOs nye visuelle identitet, med ny logo og nye farger.

Sammen med Creuna, som hjalp oss med å lage ny logo og ny merkevareplattform, gjorde vi et grundig, strategisk forarbeid med intervjuer av både ansatte, testing mot referansegrupper og kunder, for å se om den nye visuelle identiteten ga den effekten i markedet vi ønsket oss.

Vår visjon er å bygge et sagnomsust selskap med teknologiske superhelter for energiselskaper i Norden. Det betyr et selskap som blir snakket om av folk som vil jobbe hos oss, og av fornøyde kunder.

Da vi skulle få en ny visuell profil, måtte den understøtte vår tøffe visjon.

Det gjør den. Den nye visuelle identiteten speiler hvordan SYSCO ønsker å utfordre det etablerte og presenterer nye og uventede løsninger. Den består blant annet av en speilvendt logo, opp-ned bilder og en egen font der noen bokstaver er snudd på hodet.

Se video som beskriver SYSCO’s brand >

Fra IT-utfordringer til digital suksess

At SYSCO-logoen er flippet viser vår personlighet og kompetanse: at SYSCO snur IT-utfordringer til å bli digitale suksesshistorier. Den gir også en viss stoppeffekt, og utfordrer konvensjonene for IT-bransjen.

Logoen, sammen med SYSCO-fargene, bygger under de tre punkter som definerer hva SYSCO er og består av:

  1. Vi er teknologiske superhelter.
  2. Vi er fuzz fighters som snur komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier.
  3. Vi har energi – SYSCO bobler over av energiske ansatte.

Les om hvorfor vi har laget en helt engen ordbok for bekjempelse av IT-fuzz >

Les om hvordan vi jobber med å bygge en ustoppelig kultur >

Konseptet for den nye visuelle identiteten er «The SYSCO Way» – måten vi jobber på for å transformere komplekse problemer til innovative løsninger. SYSCO utfordrer bransjestandarden med vår lettbente og smidige metode og en hands on-tilnærming til kundens utfordring. I den nye merkevareplattformen viser SYSCOs personlighet som en fuzz-fightende problemløser som greier ut flokene.

Les om hvordan vi har hjulpet våre kunder med å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier >

  – For å lykkes med å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier, må du være sterkt på tre områder, sier vår konsernsjef Dagfinn Ringås og ramser opp:

  1. Du må forstå kundens bransje: SYSCO er bransjeeksperter på energisektoren.
  2. Du må forstå nye sky- og dataanalyseteknologier: SYSCO har nå et svært bredt og tungt kompetansemiljø både på Microsoft Azure, Amazon, Oracle Cloud, og Apache Kafka.
  3. Du må forstå de eldre og kritiske systemene kunden allerede har: SYSCO har blant annet en mange års historikk som det ledende Oracle-kompetansehuset i Norden.

Kombinasjonen av disse tre kompetanseområdene gjør SYSCO helt unik. Det understøttes av vår nye visuelle profil.

Les om hvordan vi nådde våre hårete vekstmål i 2020 >

Se våre ledige stillinger >

 Følg oss:

Ønsker du en uforpliktende prat med oss?

KONTAKT OSS