SYSCO skinner som Microsoft Gold partner

SYSCO-Microsoft-Gold-Cloud-Partner

SYSCOs dype kompetanse på Oracle er velkjent. Mindre kjent er det at SYSCO har tilsvarende dyp kompetanse på Microsofts skyteknologi og er Microsoft Gold Cloud Partner. Les om vårt viktige partnerskap med Microsoft.

Skrevet av: Redaksjonen

SYSCO er Microsoft Managed Partner for energisektoren samt Microsoft Cloud Service Provider og Microsoft Gold Cloud Partner. Vi har bred kompetanse på Azure-plattformen og jobber hver dag målrettet sammen med Microsoft og våre kunder med løsninger rundt smart bruk av data.

Lenger ned kan du lese om hva som kreves for å bli en Microsoft Gold Cloud Partner. Først litt om bakgrunnen for vårt partnerskap med Microsoft og hvorfor det er så viktig – for oss og for deg som kunde.

Microsoft-partnerskap forankret i SYSCO-historien

SYSCOs tette bånd til Microsoft er forankret i vår historie og hvordan vi best kan hjelpe våre kunder med å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier.

SYSCO har siden starten i 2004 jobbet med krevende teknologi, spesielt hos selskaper innen kraft- og energibransjen. Erfaringen med og kompetansen på det som i dag kalles legacy-systemer (eldre IT-systemer som kjører på dedikerte servere) er med andre ord solid.

Les saken: Vi må gjøre IT enklere, og fjerne fuzz for kundene >

Vår erfaring er at for å snu komplekse IT-systemer til digitale suksesshistorier, må man være sterkt på tre områder:

  1. Man må kunne kundens bransje: SYSCO er bransjeeksperter på energisektoren.
  2. Man må kunne forstå hvordan komplekse IT-systemer kan kobles sammen med avanserte integrasjoner. SYSCO har et av de ledende kompetansemiljøene på integrasjon og mellomvare, både på Microsoft, Oracle og Open source teknologier.
  3. Man må forstå de eldre og kritiske løsningene kunden allerede har: SYSCO har mange års historikk som det ledende Oracle-kompetansehuset i Norden.

Kombinasjonen av disse tre områdene gjør SYSCO som IT-partner helt unik i Norge og Norden. Derfor er vi, naturlig nok, Microsoft Gold Cloud Partner og Microsoft Managed Partner for energisektoren, samt Microsoft Cloud Service Provider.

Les saken: 20% av SYSCOs-ansatte på Azure-skolebenken >

Gold-partnerskap gir gull-prosjekter

Hva betyr det at SYSCO er Microsoft Gold Cloud Partner for våre kunder?

Det betyr at SYSCO har:

  • Flere ansatte med de høyeste sertifiseringene på Microsoft Azure og Microsofts skyteknologi.
  • Erfaring fra flere Microsoft Cloud-prosjekter – særlig innen fagfeltet integrasjon.
  • Vi samarbeider tett med Microsoft rundt løsninger, teknologi og kunder.

Microsoft Gold Cloud Partner er en trygghet for våre kunder om at vi har kompetansen og erfaringen som kreves for å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier.

Samtidig er våre kunder sikre på at vi hele tiden er oppdatert på den siste teknologien fra Microsoft. Alle Microsofts Gold Partnere må fornye sin status hvert år. Det betyr kontinuerlig kompetanseutvikling hos våre ansatte i form av nye Microsoft-sertifiseringer, og at våre Microsoft Cloud- og Azure-prosjekter hos kundene har høy kundescore og er gode referanser.

Vi får Microsoft og Oracle til å spille sammen

Et resultat av at SYSCO er Microsoft Gold Cloud Partner, kombinert med vår Oracle-kompetanse, er at vi få Microsoft- og Oracle-teknologi til å spille sammen. Applikasjoner på Microsoft Azure i samspill med Oracle-databaser. Umulig, tenker du. Neida. I SYSCO løfter vi Oracle-databaser dit de fungerer aller best, nemlig til Oracle Cloud. Så kobler vi denne nettskyen direkte sammen med Microsoft Azure, og lar applikasjonene ligge der. Slik får du en fantastisk plattform for innovasjon – en plattform for å en digital suksesshistorie.

Det nye, tette samarbeidet mellom Microsoft og Oracle løser et behov som kundene har hatt i mange år. Det gjør det mulig å sette opp en mer moderne IT-arkitektur som gjør at du kan utnytte dine verdifulle data til å utvikle moderne applikasjoner for fremtiden. Samtidig kan du spare store kostnader både til lisenser og maskinvare.

Les saken: Kobler sammen Microsoft og Oracle og sparer kundene for millionbeløp årlig >

Les saken: Microsoft Azure de neste ti årene > 

Les saken: Integrasjoner er nøkkelen til suksess med skytjenester >

Ønsker du en uforpliktende prat med oss?

KONTAKT OSS