Unngå høye kostnader med en Oracle-skyløsning!

WPImages-AirplaneWing-1920x1080px-RGB-01

Har din virksomhet et konstant fokus på innovasjon? Ambisjoner om å forbli konkurransedyktige på markedet? Har en opplevelse av at IT-utviklingen går i et så rasende tempo, at kostnadene on-prem setter begrensinger for dine ønsker? Da er kanskje en skyløsning noe for deg?

Skrevet av: Redaksjonen

Du vil oppleve en ny kostnadsstruktur enn det du er vant til med en
Oracle -skyplattform. En form for et taksameterprinsipp, hvor du ikke betaler for «bilen», men kun for de kilometer du kjører.

I stedet for en on-prem struktur der du betaler ekstra for support, lisenser og den fysiske infrastrukturen er alt inkludert i skyen. Dette gjør at kostnadene blir mer fleksible og du kan løpende tilpasse din virksomhets behov, da du kun betaler for ditt forbruk av ressurser, tid og drift.

Med dette oppstår det et enormt potensial for en skalerbar kapasitet som tilpasses nøyaktig etter ditt behov og forbruk. Du kan dessuten løpende følge ditt forbruk i skyen slik at du enklere kan beregne avkastning på investeringen din (ROI).

Kostnadsstrukturen i en Oracle-skyløsning er tilgjengelig i 3 modeller, og du velger hvilken som passer din bedrift best:

  1. PAYG – Pay As You Go: Du betaler for ditt faktiske forbruk og får faktura en gang i mnd.

  2. BYOL – Bring Your Own License: Denne modellen gir deg mulighet til å gjenbruke dine eksisterende support, inkludert lisenser i skyen.

  3. AF – Annual Flex-model med Universal Credits: Denne modellen gir adgang til å bruke alle skyplattform PaaS-tjenester innenfor den avtalte beløpsgrense.

Men, er dette bare en drøm?

De dynamiske effektene av en Oracle-skyløsning gjør drømmen din til virkelighet. Ved å flytte opp i skyen sier du farvel til siloene og gjør forretningsutviklingen langt mer smidig – ikke kun på driftskostnader og annen kostnadsstyring, men også på fleksibilitet, skalering og automatisering.

Det finnes ikke én virksomhet som har behov for en akkurat samme løsning, og med en Oracle-skyløsning har du muligheten til å opp- og nedjustere etter eget behov. Du kan selv vurdere hvordan skyen skal bidra til f.eks. økt innovasjon, besparelser og frigjøring av ressurser, samt velge bort områder som ikke gir verdi for virksomheten.

Banner_1250x900_Last-ned-guide_nettside_NO

Tips til beregning av potensielle besparelser. Kan en fleksibel kostnadsstruktur lønne seg?

Før du starter med en beregning er det viktig at du får oversikt over nåværende lisenser og tjenester. Deretter kan du legge til de nye alternativene du får med en skyløsning på toppen.

La oss kalle dette en form for mellomregning av ROI der du skisserer dine nye reelle muligheter med en Oracle-skyplattform – eller alternativt snu dette og notere deg hva du går glipp av on-prem.

Ved å inkludere verdien av manglende eller ny funksjonalitet og dens effekter, får du en bedre oversikt over din nye skyløsning, avkastning og viktigst av alt; om det i det hele tatt kan lønne seg. Vi hjelper deg gjerne med disse beregningene.

Last ned beregningskalkulator

Har du behov for hjelp til å regne ut om det lønner seg å flytte til en Oracle- skyløsning?

Ta kontakt med oss, så kan vi sammen gå igjennom dine beregninger, og potensielle besparelser.

KONTAKT OSS